Starry Sky

Ben jij klaar voor Diepe Transformatie & Innerlijk Vuur?

Plan vrijblijvend een  Kennismakingsgesprek  in. We onderzoeken samen of de Accelerator jou mag helpen op je eigen plek te gaan staan.

Digna Brand.JPG

Digna Brand

Creatieve Maker

"Ik zit nu heerlijk op mijn eigen koers. Ik heb mijn eigen wave of excitement gevonden. En daarmee mijn startpunt om die dingen te gaan doen en maken die echt de bedoeling zijn."

"De Accelerator bracht me alles wat ik er niet van had verwacht en tegelijkertijd precies het juiste. Ik zit nu heerlijk op mijn eigen koers. Ik heb mijn eigen wave of excitement gevonden. En daarmee mijn startpunt om die dingen te gaan doen en maken die echt de bedoeling zijn. Ik heb nu een podcast. Ik heb klanten achter me gelaten en nieuwe gewonnen. Na de zomer start mijn traject. En vanaf hier kan het alleen maar beter, groter, mooier, leuker. De rake gesprekken met de groep en vooral ook de geweldige teachers hebben me op een manier in contact met mezelf hebben gebracht, die ik nog niet kende. Ik moest even vertragen, voor ik nu vol in de versnelling kan. Ik doe mijn gordel vast om."

Digna Brand

Creatieve Maker