Loop je Pad Scan

Jij kent misschien ook dat start-stop mechanisme als het gaat om het lopen van jouw pad, het pakken van jouw plek, het opstaan in wat jij hier komt brengen. 

Dat is best (of heel!) frustrerend, omdat je onderhuids wel degelijk kunt voelen dat er véél meer mogelijk is voor jou.

Sinds 2015 werkte ik met 100'en vrouwelijke ondernemers. Onderweg signaleerde ik dat je op 4 gebieden blokkades kunt ervaren, die jou belemmeren om vol vertrouwen, plezier én succes jouw pad te lopen.

 

Hieronder leg ik je graag beknopt uit welke 4 gebieden dat zijn, en hoe dat werkt.

LOOP JE PAD KOMPAS

Om succesvol jouw pad te lopen, doorloop je herhaaldelijk een cyclus van 4 stadia, de vier windrichtingen van jouw Loop je Pad Kompas:

NOORD: Inzicht krijgen in wat voor jou de bedoeling is;

OOST: Zaadjes planten om dat inzicht vorm te geven;

ZUID: Voeden van de zaadjes zodat ze ook daadwerkelijk tot bloei komen;

WEST: Oogsten van de vruchten van jouw werk & reflecteren op wat je hebt geoogst.

De meeste ondernemers hebben de voorkeur voor 1 of 2 van de 4 windrichtingen.

 

Je hebt bijvoorbeeld een goede verbinding met het Noorden en weet precies wat je te doen staat. Alleen lukt het je niet om de boel in het Zuiden ook echt in beweging te krijgen. Je voorkeursgedrag is om je terug te trekken, naar binnen te keren, je te verbinden met het hogere. Maar in het Zuiden heb je juist doorzettingsvermogen nodig. Daadkracht. Outward focus.

Of, je bent juist een kanjer in het doen van het fysieke werk in het Zuiden. Maar doe je ook precies wat jouw radartje is hier op aarde? Je voorkeursgedrag is gaan met die banaan. Maar om ook echt fulfillment te ervaren in wát je doet, heb je juist ook de rust en verbinding nodig die het Noorden je geeft.

BOEK NU JE SCAN MÉT 1:1 GESPREK
BOEK NU JE SCAN
MET 1:1 SESSIE

LOOP JE PAD SCAN

Wil jij meer inzicht krijgen in welke windrichting jouw voorkeur heeft?

 

En daarmee snappen waarom het niet (vol ease) lukt om van inzicht tot manifestatie te komen?

Super tof, ik help je daar graag bij. Door het invullen van de Loop je Pad Scan identificeren we eerst jouw windrichtingen  van pijn én van flow. Wat gaat je makkelijk af, wat gaat je moeilijker af?

Vervolgens spreek ik je 1:1. En creëren we ruimte in de windrichting van Pijn en Struggle. We masseren de blokkade losser, zodat er weer beweging mogelijk is. Het resultaat voor jou, is dat je, misschien voor het eerst sinds héél lang, jouw héle kompas kunt gebruiken.

En dát heeft weer als resultaat, dat jij met meer ease én resultaat gaat van inzicht naar manifestatie. Je ervaart dat het makkelijker is om op te komen dagen. Én, je weet vanaf nu aan welke windrichting je extra aandacht mag besteden, omdat het voor jou niet zo 'natural' komt.

DETAILS​ 

Investering: €297,- ex btw. Tijdelijk te boeken inclusief 1:1 gesprek!

Ik geef al een hele tijd geen 1:1 coaching meer. Dit is een unieke kans om 1:1 met mij te werken. Dus mocht het resoneren bij je als onderdeel van jóuw pad, give it a go! Now is the time!