Anke_Select_500.jpg
MamaMojoLogo_wit.png

House of energy

Mama Mojo leert jou vol overgave & vertrouwen werken met jouw eigen magie.

Middel 60@300x.png

Als House of Energy leren we jou werken met de energie die vrijkomt vanuit jouw ware kern. De enige manier om die energie te leren kennen is door je eigen weg te volgen. Door je eigen verlangens te volgen. Wat wil jij? Waarvoor ben jij hier op aarde?

 

We leren jou aan de hand van het Loop je Pad Kompas te vertrouwen en navigeren op je Innerlijke GPS..En vervolgens leren we je om vol overgave te creëren vanuit jouw unieke magie.

 

 Zodat je in dit leven tot bloei komt in dít leven als je ware zelf.


Mama Mojo is in 2020 opgericht door psycholoog Anke Verbruggen en bestaat uit een geweldig support team achter de schermen. En natuurlijk de beste teachers om jou begeleiden in het leren werken met jouw energie en het innemen van jouw plek.

Middel 21.png

Hoe we jou helpen.

Mama Mojo werkt met het Loop je Pad Kompas. Hiermee leren we jou navigeren op jóuw persoonlijke route.

Werken met het Loop je Pad Kompas zorgt ervoor dat je in balans bent. En dat je je keuzes maakt gebaseerd op wat relevant is om te beleven en te leren op jóuw pad. 

We leren je werken van binnen (noord) naar buiten (zuid). We onderzoeken jóuw verlangens, jóuw magie, jóuw unieke puzzelstukje. En vanuit díe plek 'mag' je vervolgens in actie komen. Dit is de enige manier waarop je jóuw eigen pad loopt, en niet dat van je buurman of moeder.

LOOP JE PAD
KOMPAS

MamaMojo Kompas.png

Klik hieronder voor onze agenda!

En volg je ons al op Instagram

Succesful Shifting

Scan

29 stellingen: ben jij klaar voor De Shift?

Ready to Shift into the Real You?

It's for FREE!