aditya-saxena-_mIXHvl_wzA-unsplash.jpg

Work with me

 Anke Verbruggen

Give yourself the Gift of Undivided Attention

& Personal Guidance

Private Energy Transformation Session
€333,- ex btw

Ervaar de grootsheid van jouw eigen magie. Je bent een 'multi-dimensional' being. Datgene wat jij hier in de fysieke realiteit ervaart als 'ik' is nog zóveel malen groter en magischer dan waar jij je nu bewust van bent!

Stap met mij de diepte in van jouw oneindige zelf en ervaar wat het betekent om volledig jezelf te zijn in ál jouw lichamen: emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch.

"Ik vond de Activatie met Anke heel erg bijzonder.
Mijn bewustzijn shifte eigenlijk direct een paar octaven omhoog. ;) "

"De Activatie was diep, intens en prachtig.
Anke heeft luiken bij me opengezet waarvan ik niet wist dat ik ze had."

"Anke, you have a gift! Het lijkt alsof ik tijdens de sessie echt een jas met bad energy heb afgedaan en alles het achtergelaten wat me niet meer dient. I LOVE IT! Ik ben zo blij dat iemand zoals jij bestaat, ik vind dat iedereen zo’n sessies moet meemaken. You rock!"

1:1 Purity Leadership Programme

Investering op aanvraag

In een samenwerking van tenminste 3 maanden jelp ik Geboren Leiders hun unieke puzzelstukje inpluggen in het grotere geheel.  En vanuit daar hun plek in te nemen als leider van de nieuwe tijd.

Leid vanuit integriteit, zuivere energie & jouw calling.

En ervaar wat het betekent om volledig, compromisloos jezelf te zijn. En jouw mensen daarin mee te nemen.

“Het proces van samenwerken met Anke voelt als Schatgraven naar mijn eigen goud. Ze leidt mij feilloos naar een dieper weten in mezelf, wat magisch rijk en vrij voelt: een nieuw vertrekpunt INSIDE. Dwars door de blokkades, bullshit en blabla in mijn hoofd naar nóg meer voelen.

Anke’s speelse krachtige energie/vibe en liefdevolle confronterende aanpak is uitnodigend en besmettelijk en voel me ten diepste gezien."

Over Anke

Verbruggen

"Transformeren, Puurheid, Creëren, dat zijn de woorden waar ik van aanga. Creatie vanuit je eigen Energie, vanuit je eigen Magie, dát is waar ik het met je over wil hebben. Loop je eigen pad. Wees compromisloos loyaal aan je diepste inner wisdom. Durf te vertrouwen op datgene wat je altijd al hebt geweten.

Je kunt me dag en nacht wakker maken voor een Quantum Leap into your True Self en het is me een eer om jou te helpen oude shit te transformeren zodat via jou geboren kan worden wat geboren wil worden.

In 2020 richtte ik Mama Mojo op en samen met een team van geweldige Teachers leren wij jou werken met jouw éigen magie. Zodat jij in dit leven nog tot bloei komt als je oneindige, ware zelf."