aditya-saxena-_mIXHvl_wzA-unsplash.jpg

Work with me

 Anke Verbruggen

Give yourself the Gift of Undivided Attention

& Personal Guidance

Energie Transformatie: group session
€195,- ex btw

Ervaar de grootsheid van jouw eigen magie. Je bent een 'multi-dimensional' being. Datgene wat jij hier in de fysieke realiteit ervaart als 'ik' is nog zóveel malen groter en magischer dan waar jij je nu bewust van bent!

Stap met mij de diepte in van jouw oneindige zelf en ervaar wat het betekent om volledig jezelf te zijn in ál jouw lichamen: emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch. (1:1 Energie Transformatie Sessies geef ik enkel op aanvraag. Stuur een mail als dat is waar je naar op zoek bent: info@ankeverbruggen.nl)

"Ik vond de Activatie met Anke heel erg bijzonder.
Mijn bewustzijn shifte eigenlijk direct een paar octaven omhoog. ;) "

"De Activatie was diep, intens en prachtig.
Anke heeft luiken bij me opengezet waarvan ik niet wist dat ik ze had."

"Anke, you have a gift! Het lijkt alsof ik tijdens de sessie echt een jas met bad energy heb afgedaan en alles het achtergelaten wat me niet meer dient. I LOVE IT! Ik ben zo blij dat iemand zoals jij bestaat, ik vind dat iedereen zo’n sessies moet meemaken. You rock!"

1:1 Leiderschapsprogramma
Investering op aanvraag

In een samenwerking van 3 maanden help ik Geboren Leiders hun unieke puzzelstukje inpluggen in het grotere geheel.  En vanuit daar hun plek in te nemen als leider van de nieuwe tijd.

Leid vanuit stroming, overgave & vrouwelijke kracht. Ervaar wat het betekent om volledig, compromisloos jezelf te zijn. En jouw mensen daarin mee te nemen.

“Het proces van samenwerken met Anke voelt als Schatgraven naar mijn eigen goud. Ze leidt mij feilloos naar een dieper weten in mezelf, wat magisch rijk en vrij voelt: een nieuw vertrekpunt INSIDE. Dwars door de blokkades, bullshit en blabla in mijn hoofd naar nóg meer voelen.

Anke’s speelse krachtige energie/vibe en liefdevolle confronterende aanpak is uitnodigend en besmettelijk en voel me ten diepste gezien."

Over Anke

Verbruggen

Anke Verbruggen-14.jpg

Transformeren, Leiderschap, Energie. Dat zijn de woorden waar ik van aanga.

 

Leer werken met jouw eigen energie, jouw unieke magie. Loop je eigen pad. Wees compromisloos loyaal aan je diepste verlangens. En geef volledige expressie aan de missie van jouw ziel: een leider zijn.

Ik geloof dat het lopen van jouw eigen pad altijd wordt beloond. Dat het omarmen van jouw diepste verlangens en het leven van jouw roeping je een vervuld leven oplevert.

Ik werk het liefst met geboren leiders. Vrouwen die een uniek puzzelstukje in handen hebben. Om de wereld een beetje mooier te maken. Vrouwen met een hoog bewustzijn en een uniek talent om mensen daarin mee te nemen. Vrouwen die ons voor kunnen gaan naar die toekomst vol licht & liefde.

In mijn werk zoek ik altijd naar manieren om jou te helpen expressie te geven aan jouw leiderschap. Ik help je om beweging te creëren daar waar het vast was komen te zitten. Ik leer je om energie te transformeren, om te voelen wat gevoeld wil worden, om je te verbinden met jouw missie en om het leven voor te leven dat jou als geboren leider is ingefluisterd.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en wie weet eens met je samen te werken! Je mag me altijd mailen voor een kennismaking.

Much love,

Anke